Τρίτη 3 Απριλίου 2012

*γέλ@ 2012!

Ωωω είναι η πρώτη μας ανάρτηση!Τι τιμή,μπορώ να αισθάνομαι υπερήφανη! 
Γεια σου, επισκέπτη του "Κυριακή,χαμογέλ@". Όπως θα παρατήρησες,εγώ και οι συμμαθητές μου από το ΓΕΛ Νέας Αλικαρνασσού είμαστε κάπως αλλόκοτα πλάσματα και αγαπάμε το διαφορετικό,την εναλλακτική πρόταση, το καινούριο και το άγνωστο. Για αυτό μαζευόμαστε κάθε Κυριακή!Για να μοιραζόμαστε την τρέλα μας!Για να μιλήσω όμως και λίγο σοβαρά, τα Κυριακάτικα απογεύματα πια έχουν αποκτήσει άλλη σημασία,είναι ιδιαίτερα και συναρπαστικά οφείλω να ομολογήσω. Όλη την εβδομάδα προετοιμάζουμε τα θέματά μας και την Κυριακή τα παρουσιάζουμε ώστε να τα δουλέψουμε,να συζητήσουμε και να προβληματιστούμε. Η αλήθεια είναι πως η συμμετοχή δεν είναι μεγάλη.Παρ'όλα αυτά,το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο αφού μπορείς εύκολα να διακρίνεις τον ενθουσιασμό και τη δίψα για αναζήτηση. Οι αντιθέσεις πολλές,όπως πολλά είναι και τα χαρακτηριστικά που μας ενώνουν. Η όρεξη για προσπάθεια, το ανήσυχο πνεύμα,η ανάγκη για αυτοβελτίωση, για κατάκτηση της γνώσης. Θέλουμε να προσεγγίσουμε την πραγματικότητα από όλες τις πλευρές και να αισθανθούμε κάθε υφή της. Γράφουμε κείμενα,(ή τουλάχιστον αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε,μιας και η πρώτη μας συνάντηση έγινε την προηγούμενη Κυριακή!), ψάχνουμε στο internet,βλέπουμε βίντεο, οργανώνουμε επισκέψεις.!Το ίδιο έχουμε σκοπό να κάνουμε και εδώ!Θα αναρτούμε βίντεο,φωτογραφίες,άρθρα που μας έκαναν εντύπωση,ώστε και εσύ που δεν παρακολουθείς τις συναντήσεις ,να ενημερώνεσαι για τη δράση μας! Σ'αυτό το blog θα γράφει κάθε καρυδιάς καρύδι! Κι ίσως έτσι μπορέσουμε να δούμε ολόκληρη την καρυδιά κάποια στιγμή,αφού κάποια μέρη της δεν είναι ορατά σε όλους!Σημασία έχει πως ο καθένας θα εκφράζεται όπως επιθυμεί,σεβόμενος πάντα την ομάδα και εσένα,τον αναγνώστη.
Ελπίζουμε η προσπάθειά μας να αποφέρει καρπούς μιας και πιάσαμε τα δέντρα!Είμαστε μέλη μιας ομάδας, συνειδητοποιημένα και με ξεκάθαρους στόχους. Διεκδικούμε το αύριο που μας ανήκει. Τίποτα λιγότερο,τίποτα περισσότερο. Είναι δικαίωμά της νέας γενιάς να απορρίπτει τα λάθη των προηγούμενων γενιών και να μάχεται για κοινωνίες δικαιότερες και πιο δημοκρατικές.
Αλλά για να μη σε κουράσω από τώρα,κλείνω εδώ.!
Σημείωση για να μην ξεχαστώ!Αν κάποιο Κυριακάτικο απόγευμα βαρεθείς να μπεις ΠΑΛΙ στο facebook και ψάχνεις για παρέα,πέρνα από το σχολείο μας!Θα είμαστε στην αίθουσα πολλαπλών από τις 17.00 μέχρι τις 20.00. Απαραίτητη προϋπόθεση: Καλή διάθεση,ανοιχτό μυαλό και το μεγαλύτερο χαμόγελό σου!Η ομάδα θα σε περιμένει..!




ΥΓ: Μπορείς να διαβάσεις το κείμενο που γράψαμε για να ενημερώσουμε τους υπόλοιπους συμμαθητές του Λυκείου μας,κάπου εδώ(Όταν το έγραφα αργά το βράδυ,έκλεισε το pc από μπαταρία και λόγω απουσίας φορτιστή το κείμενο αναρτήθηκε πολύ αργότερααααα!)Αναγκαστικά τους πληροφορήσαμε προφορικά.!Νέοι!Πού έχουν το μυαλό τους;



Υπογράφει η @lvi Curlyhaired

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου