Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Aloha!

..Ως  ένα ακόμα μέλος του gela-sundays λοιπόν σας καλησπερίζω στην όμορφη παρέα μας! :) Νομίζω πως έχουν δοθεί οι απαραίτητες εξηγήσεις για το ποιοι είμαστε και τί κάνουμε..οπότε θα αποφύγω να πω οτιδήποτε περαιτέρω -για αρχή!- και θα σας καλωσορίσω με το δικό μου τρόπο..    
||Ναι,οκ.. επίσης δεν γράφω κάτι άλλο γιατί απλά δεν ξέρω πως λειτουργεί αυτό το πράγμα που λέγεται blog. Ζητώ επιείκεια!*
"..γιατί νομίζω πως θα'ρθει η στιγμή που δεν θα αντέξω και θα ξεσπάσω και δεν θα φοβηθώ και θα ελπίζω και κάθε στιγμή το λαρύγγι μου θα γεμίζω με ένα φθόγγο , με έναν ψίθυρο , με ένα τραύλισμα , με μια κραυγή που θα μου λέει: ΜΙΛΑ ! "


..και αυτό προσπαθούμε να αποφύγουμε..Δεν θα αφήσουμε κανένα να μας κλείσει το στόμα και να μας απαγορεύσει να έχουμε λόγο και άποψη.Πρέπει να μιλήσουμε και έχουμε να πούμε πολλά..Πράγματα που πηγάζουν απο μέσα μας, απ' την ψυχή μας..χωρίς την καθοδήγηση κανενός και χωρίς το φόβο μήπως κριθούμε αρνητικά από κάποιον.Κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα της ελεύθερης άποψης και της γνώσης..Ας το εκμεταλλευτούμε, ας ξεκολλήσουμε απο πράγματα που μας κρατάνε πίσω και ας ανοίξουμε λίγο το μυαλό μας..    


"Το να σωπαίνεις όταν πρέπει είναι μεγάλη αρετή, το να μιλάς όταν αξίζει είναι ακόμα μεγαλύτερη!"


Έλα να ξυπνάμεεεεεεεε!!.;)


                                                                                                                                                          *τζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου